Ring oss 010-264 88 50
Maila oss info@dalasolenergi.se
Hitta hit Stationsgatan 38, 784 35 Borlänge
Om oss - Dala Solenergi

Om oss

Vi tror att solenergi är framtiden och vill hjälpa dig att ta kontroll över din energiförsörjning samtidigt som du minskar din klimatpåverkan. Idag är vi 15 personer som trivs ihop och ständigt utvecklas – allt från säljare, tekniker, montörer, elektriker till service och support.

Lokal närvaro - Dala Solenergi

Lokal närvaro

Vi är baserade i Dalarna och har skapat oss en bra förståelse för de specifika kraven och behoven i vårt lokala samhälle. Vi är stolta över att kunna stödja vår lokala ekonomi och samtidigt ge våra kunder högkvalitativa solcellsinstallationer.

Korta leveranstider - Dala Solenergi

Korta leveranstider

Vi har valt att utföra ett begränsat antal installationer under 2023 för att kunna erbjuda korta leveranstider. Genom att ha en välorganiserad logistik och samarbeta med pålitliga leverantörer kan vi garantera att din solcellsanläggning levereras och installeras på kort tid utan att kompromissa med kvaliteten.

Erfarenhet och kompetens - Dala Solenergi

Erfarenhet och kompetens

Dala Solenergi är idag utbildare av nya Solcellsmontörer i mellansverige på Uppdrag av Nercia
Vi på Dala Solenergi är stolta över att kunna spela en central roll i utvecklingen av solenergiindustrin i Mellansverige. Som utbildningspartner för Nercia, en av branschens mest respekterade namn, har vi fått förtroendet att utbilda framtidens solcellsmontörer genom utbildningsföretaget Nercia.

Vår främsta uppgift är att säkerställa att blivande solcellsmontörer är välutbildade och har de färdigheter som krävs för att bygga säkra, effektiva och pålitliga solenergianläggningar. Genom våra utbildningsprogram och kurser strävar vi efter att höja kompetensnivån inom solcellstekniken och därigenom bidra till en hållbarare framtid.

Vi är hedrade över vårt samarbete med Nercia sedan 2015, som är en branschledande aktör inom förnybar energi. Deras erfarenhet och expertis är ovärderlig för våra utbildningsprogram, och tillsammans arbetar vi för att förse regionen med kvalificerade solcellsmontörer som kan driva på utvecklingen av solenergi.

Kvalitet och pålitlighet - Dala Solenergi

Kvalitet och pålitlighet

Vi använder endast högkvalitativa solcellspaneler och komponenter från välrenommerade tillverkare för att säkerställa att din anläggning är hållbar och pålitlig.

Personlig service - Dala Solenergi

Personlig service

Vi tror på personlig service och är stolta skräddarsydda lösningar för varje kund. Vi tar oss tid att förstå dina önskemål och skapa en anläggning som passar dina krav och budget.

Effektivitet och lönsamhet - Dala Solenergi

Effektivitet och lönsamhet

Vi strävar alltid efter att maximera effektiviteten och lönsamheten av din solcellsanläggning genom att optimera placeringen av panelerna och använda de senaste teknikerna för att säkerställa att du får mest möjliga energi från solen.

Garanti och underhåll - Dala Solenergi

Garanti och underhåll

Vi erbjuder omfattande garantier på våra installationer och står alltid till förfogande för att hjälpa dig med eventuella problem eller underhåll av din solcellsanläggning.

Kollektivavtal - Dala Solenergi

Kollektivavtal

Vi är stolta över att ha kollektivavtal med Installationsföretagen. Det betyder att vi arbetar under goda arbetsvillkor med tydliga löner och förmåner. Att ha kollektivavtal ger också trygghet och stabilitet för både oss och våra kunder. Välj Dala Solenergi som din solcellsinstallatör och låt oss hjälpa dig att ta steget mot en hållbarare och mer självförsörjande framtid med solenergi!

Vi är en helhetsleverantör

Vi på Dalasolenergi ansvarar för hela installationen, så du som kund kan vara trygg hela resan

© Dala Solenergi. All Rights Reserved.