Ring oss 010-264 88 50
Maila oss info@dalasolenergi.se
Hitta hit Stationsgatan 38, 784 35 Borlänge

Solcellsanläggningen på det vackra taket i Mockfjärd är en imponerande installation som omfattar 64 solceller, vilket gör den till en kraftfull energiproducent. Varje solcell är noga placerad för att maximera exponeringen för solens strålar och därmed optimera energiutbytet.

Den centrala komponenten i denna anläggning är växelriktaren, som i detta fall är av modellen Solaredge. Växelriktaren är hjärtat i systemet och spelar en avgörande roll genom att omvandla den genererade solenergin från likström till växelström, som är användbar för hushållsapparater och andra elektriska enheter.

Med en imponerande effekt på 32 kW har denna solcellsanläggning potentialen att producera betydande mängder ren och förnybar energi. Det är en betydande steg mot att minska beroendet av fossila bränslen och bidra till en mer hållbar framtid för både lokalsamhället och miljön i stort.

Denna anläggning är inte bara funktionell utan också estetiskt tilltalande, vilket smälter samman med den omgivande arkitekturen och förbättrar takets utseende. Med sin höga effektivitet och pålitlighet kommer solcellsanläggningen i Mockfjärd att fortsätta att generera ren energi under många år framöver, vilket gör den till en värdefull tillgång för samhället och dess invånare.

Vad våra kunder tycker

MICAEL FRIEBERG
MICAEL FRIEBERG
2023-12-20
Riktigt nöjd med dom bra bemötande från både säljare o montörer,dom jobbade på bra fast det var snö o kallt kan rekommendera starkt
Thommy Leandersson
Thommy Leandersson
2023-10-29
Allting fungerade bra men tyckte det var lite för kort varsel när de kom för att montera och koppla in solpanelerna.
Lennart Johansson
Lennart Johansson
2023-10-11
Bra bemötande av säljare och montörer. Snabb och proffsig installation och jag är mycket nöjd med resultatet. Kan varmt rekommenderas.
Anders Blomström
Anders Blomström
2023-10-08
Trevligt och professionellt bemötande. Installationen utfördes som avtalat: snabbt, effektivt och utan dröjsmål. Rekommenderas!
Filip Osbeck
Filip Osbeck
2023-10-02
Jätte nöjd med min anläggning, svarar snabbt på alla mina frågor.
Kalle Hedlund
Kalle Hedlund
2023-10-02
exelent genomfört installatörerna av solcellerna mycket nog granna och informativa elektrikern samma där noggran och informativ. och den adminastrativa personalen har varit lätt tillgängliga och service inriktade Jag kan varmt rekommendera Dala solenergi
Ulfh Olsson
Ulfh Olsson
2023-09-30
Klockrent från första kontakt till färdig anläggning
Erik Jensen
Erik Jensen
2023-09-28
Väldigt nöjd med Dalasolenergi. Snabbt, enkelt och trevliga att ha att göra med! Kan rekommendera dem!
Torbjörn Stegeborn
Torbjörn Stegeborn
2023-09-22
Dala Solenergi rekommenderas det varmaste. Trevlig säljare, trevliga montörer, hela Företaget . Snabba, proffsiga med bra Logistik från början till.

© Dala Solenergi. All Rights Reserved.