Ring oss 010-264 88 50
Maila oss info@dalasolenergi.se
Hitta hit Stationsgatan 38, 784 35 Borlänge

Solcellsanläggningen som installerades på det vackra huset i Borlänge var en imponerande syn. Placerad strategiskt på taket för att maximera exponeringen mot solen, bestod anläggningen av flera solpaneler som var noggrant justerade för att fånga upp så mycket solljus som möjligt under dagen.

En central del av denna solcellsanläggning var växelriktaren, en Growatt Hybrid, som spelade en avgörande roll för att omvandla solenergin till användbar el för huset. Growatt Hybrid-växelriktaren är känd för sin effektivitet och pålitlighet, vilket gör den till ett utmärkt val för solenergisystem av alla storlekar.

Genom att integrera denna avancerade växelriktare kunde husets ägare dra nytta av både solel och nätström, vilket ger dem flexibilitet och stabilitet i sin energiförsörjning. Dessutom möjliggjorde den hybridfunktionen för växelriktaren lagring av överskottsel i batterier för användning vid behov, vilket ökar självförsörjningen och minskar beroendet av externa energikällor.

Denna solcellsanläggning inte bara bidrog till att minska husets koldioxidavtryck och miljöpåverkan genom att använda förnybar energi, utan det tillförde också ett estetiskt och tekniskt lyft till fastigheten i Borlänge. Med den pålitliga Growatt Hybrid-växelriktaren som navet för systemet kunde husets ägare njuta av en pålitlig och effektiv energiförsörjning samtidigt som de tog ett steg mot en mer hållbar framtid.

Vad våra kunder tycker

MICAEL FRIEBERG
MICAEL FRIEBERG
2023-12-20
Riktigt nöjd med dom bra bemötande från både säljare o montörer,dom jobbade på bra fast det var snö o kallt kan rekommendera starkt
Thommy Leandersson
Thommy Leandersson
2023-10-29
Allting fungerade bra men tyckte det var lite för kort varsel när de kom för att montera och koppla in solpanelerna.
Lennart Johansson
Lennart Johansson
2023-10-11
Bra bemötande av säljare och montörer. Snabb och proffsig installation och jag är mycket nöjd med resultatet. Kan varmt rekommenderas.
Anders Blomström
Anders Blomström
2023-10-08
Trevligt och professionellt bemötande. Installationen utfördes som avtalat: snabbt, effektivt och utan dröjsmål. Rekommenderas!
Filip Osbeck
Filip Osbeck
2023-10-02
Jätte nöjd med min anläggning, svarar snabbt på alla mina frågor.
Kalle Hedlund
Kalle Hedlund
2023-10-02
exelent genomfört installatörerna av solcellerna mycket nog granna och informativa elektrikern samma där noggran och informativ. och den adminastrativa personalen har varit lätt tillgängliga och service inriktade Jag kan varmt rekommendera Dala solenergi
Ulfh Olsson
Ulfh Olsson
2023-09-30
Klockrent från första kontakt till färdig anläggning
Erik Jensen
Erik Jensen
2023-09-28
Väldigt nöjd med Dalasolenergi. Snabbt, enkelt och trevliga att ha att göra med! Kan rekommendera dem!
Torbjörn Stegeborn
Torbjörn Stegeborn
2023-09-22
Dala Solenergi rekommenderas det varmaste. Trevlig säljare, trevliga montörer, hela Företaget . Snabba, proffsiga med bra Logistik från början till.

© Dala Solenergi. All Rights Reserved.