Ring oss 010-264 88 50
Maila oss info@dalasolenergi.se
Hitta hit Stationsgatan 38, 784 35 Borlänge

På ett vackert tak i Borlänge rests en solcellsanläggning, vars glänsande paneler sträcker sig mot himlen som en hyllning till solens kraft. Denna anläggning, vars varje detalj är noggrant planerad och utförd, är en förening av teknik och natur.

Panelerna är av högsta kvalitet, valda för sin effektivitet och hållbarhet. De är strategiskt placerade på taket för att maximera exponeringen för solljuset under dagen. Varje stråle av solsken som når dessa paneler är en droppe av energi som omvandlas till el, vilket gör detta tak till en källa av ren och förnybar energi.

Men en solcellsanläggning är mer än bara paneler. I hjärtat av systemet vilar en Solaredge växelriktare, en teknologisk juvel som optimerar prestanda och övervakar varje solcell individuellt. Med sin avancerade mjukvara och smarta design säkerställer Solaredge att anläggningen arbetar vid optimal effektivitet, vilket ökar energiutbytet och minimerar förluster.

Denna solcellsanläggning i Borlänge är inte bara en investering i hållbarhet och miljövänlig energi. Den representerar också en förbindelse med framtiden, där vi tar ansvar för vår planet och strävar efter att minska vårt beroende av icke-förnybara energikällor. Genom att välja Solaredge har vi inte bara valt en pålitlig teknik, utan också ett steg mot en ljusare och mer hållbar framtid.

Vad våra kunder tycker

MICAEL FRIEBERG
MICAEL FRIEBERG
2023-12-20
Riktigt nöjd med dom bra bemötande från både säljare o montörer,dom jobbade på bra fast det var snö o kallt kan rekommendera starkt
Thommy Leandersson
Thommy Leandersson
2023-10-29
Allting fungerade bra men tyckte det var lite för kort varsel när de kom för att montera och koppla in solpanelerna.
Lennart Johansson
Lennart Johansson
2023-10-11
Bra bemötande av säljare och montörer. Snabb och proffsig installation och jag är mycket nöjd med resultatet. Kan varmt rekommenderas.
Anders Blomström
Anders Blomström
2023-10-08
Trevligt och professionellt bemötande. Installationen utfördes som avtalat: snabbt, effektivt och utan dröjsmål. Rekommenderas!
Filip Osbeck
Filip Osbeck
2023-10-02
Jätte nöjd med min anläggning, svarar snabbt på alla mina frågor.
Kalle Hedlund
Kalle Hedlund
2023-10-02
exelent genomfört installatörerna av solcellerna mycket nog granna och informativa elektrikern samma där noggran och informativ. och den adminastrativa personalen har varit lätt tillgängliga och service inriktade Jag kan varmt rekommendera Dala solenergi
Ulfh Olsson
Ulfh Olsson
2023-09-30
Klockrent från första kontakt till färdig anläggning
Erik Jensen
Erik Jensen
2023-09-28
Väldigt nöjd med Dalasolenergi. Snabbt, enkelt och trevliga att ha att göra med! Kan rekommendera dem!
Torbjörn Stegeborn
Torbjörn Stegeborn
2023-09-22
Dala Solenergi rekommenderas det varmaste. Trevlig säljare, trevliga montörer, hela Företaget . Snabba, proffsiga med bra Logistik från början till.

© Dala Solenergi. All Rights Reserved.