Ring oss 010-264 88 50
Maila oss info@dalasolenergi.se
Hitta hit Stationsgatan 38, 784 35 Borlänge

Solcellsanläggningen vi installerade på det vackra huset i Falun blev verkligen en syn att skåda. Huset, omgivet av frodig grönska och med en imponerande arkitektur, blev ännu mer spektakulärt med solpanelerna diskret integrerade på taket. Varje detalj var noggrant planerad för att säkerställa både effektivitet och estetik.

Med avancerad teknik och noggrannhet installerade vi solpanelerna på optimala platser för att maximera solens exponering och därigenom öka energiproduktionen. Vi valde högkvalitativa solceller som skulle hålla länge och leverera pålitlig energi under många år framöver.

Vår kommunikation med kunden var en nyckelfaktor för att säkerställa deras fullständiga nöjdhet. Vi lyssnade på deras önskemål och behov noggrant och höll dem informerade under hela processen. Kundens entusiasm och engagemang för projektet var smittsamt och drev oss att leverera vårt absolut bästa arbete.

När solcellsanläggningen väl var färdiginstallerad och började producera ren energi kunde vi se den glädje och tillfredsställelse som lyste i kundens ögon. De uttryckte sin tacksamhet för det professionella arbetet och den utmärkta service de hade fått. Att veta att de inte bara bidrog till en grönare framtid utan också skulle spara på sina energikostnader gjorde dem verkligen lyckliga.

Sammanfattningsvis blev solcellsanläggningen på det fina huset i Falun en framgångssaga. Kundens överväldigande nöjdhet var den bästa belöningen för vårt hårda arbete och vår dedikation till att leverera en högkvalitativ lösning.

Vad våra kunder tycker

MICAEL FRIEBERG
MICAEL FRIEBERG
2023-12-20
Riktigt nöjd med dom bra bemötande från både säljare o montörer,dom jobbade på bra fast det var snö o kallt kan rekommendera starkt
Thommy Leandersson
Thommy Leandersson
2023-10-29
Allting fungerade bra men tyckte det var lite för kort varsel när de kom för att montera och koppla in solpanelerna.
Lennart Johansson
Lennart Johansson
2023-10-11
Bra bemötande av säljare och montörer. Snabb och proffsig installation och jag är mycket nöjd med resultatet. Kan varmt rekommenderas.
Anders Blomström
Anders Blomström
2023-10-08
Trevligt och professionellt bemötande. Installationen utfördes som avtalat: snabbt, effektivt och utan dröjsmål. Rekommenderas!
Filip Osbeck
Filip Osbeck
2023-10-02
Jätte nöjd med min anläggning, svarar snabbt på alla mina frågor.
Kalle Hedlund
Kalle Hedlund
2023-10-02
exelent genomfört installatörerna av solcellerna mycket nog granna och informativa elektrikern samma där noggran och informativ. och den adminastrativa personalen har varit lätt tillgängliga och service inriktade Jag kan varmt rekommendera Dala solenergi
Ulfh Olsson
Ulfh Olsson
2023-09-30
Klockrent från första kontakt till färdig anläggning
Erik Jensen
Erik Jensen
2023-09-28
Väldigt nöjd med Dalasolenergi. Snabbt, enkelt och trevliga att ha att göra med! Kan rekommendera dem!
Torbjörn Stegeborn
Torbjörn Stegeborn
2023-09-22
Dala Solenergi rekommenderas det varmaste. Trevlig säljare, trevliga montörer, hela Företaget . Snabba, proffsiga med bra Logistik från början till.

© Dala Solenergi. All Rights Reserved.