Ring oss 010-264 88 50
Maila oss info@dalasolenergi.se
Hitta hit Stationsgatan 38, 784 35 Borlänge

Solcellsanläggningen som installerades på det fantastiska huset i Falun är en imponerande syn som både smälter väl in i den vackra omgivningen och bidrar till att minska dess miljöavtryck. Huset, beläget på en höjd med enastående utsikt över landskapet, är redan i sig en imponerande syn och solcellsanläggningen förstärker dess charm och modernitet.

Den solcellsanläggning som installerades är skräddarsydd för husets behov och arkitektur. Panelerna är strategiskt placerade på taket för att maximera exponeringen mot solen samtidigt som de harmonierar med husets design. Den svarta färgen på solcellspanelerna ger en elegant kontrast mot det röda taket på huset, och skapar en enhetlig och stilfull helhet.

Med solcellsanläggningen kan huset producera en betydande mängd ren energi från solen, vilket minskar dess beroende av fossila bränslen och bidrar till att minska dess koldioxidutsläpp. Dessutom är det en ekonomiskt fördelaktig investering på lång sikt, eftersom det minskar husets energikostnader och kan även generera intäkter genom försäljning av överskottsel till elnätet.

Men kanske den mest imponerande egenskapen hos solcellsanläggningen är dess förmåga att integreras sömlöst med den natursköna omgivningen. Genom att använda förnybar energi för att driva huset, tar det aktiva steget att bevara och befrämja den fantastiska miljön runt omkring. Det är en symbol för hållbarhet och ansvar, och ett exempel för andra att följa.

Sammanfattningsvis är solcellsanläggningen på detta vackra hus i Falun inte bara en teknisk prestation utan också ett uttryck för harmoni mellan modern teknologi och naturlig skönhet. Den förbättrar inte bara husets effektivitet och minskar dess miljöpåverkan, utan förstärker också dess estetik och bidrar till att skapa en mer hållbar framtid.

Vad våra kunder tycker

MICAEL FRIEBERG
MICAEL FRIEBERG
2023-12-20
Riktigt nöjd med dom bra bemötande från både säljare o montörer,dom jobbade på bra fast det var snö o kallt kan rekommendera starkt
Thommy Leandersson
Thommy Leandersson
2023-10-29
Allting fungerade bra men tyckte det var lite för kort varsel när de kom för att montera och koppla in solpanelerna.
Lennart Johansson
Lennart Johansson
2023-10-11
Bra bemötande av säljare och montörer. Snabb och proffsig installation och jag är mycket nöjd med resultatet. Kan varmt rekommenderas.
Anders Blomström
Anders Blomström
2023-10-08
Trevligt och professionellt bemötande. Installationen utfördes som avtalat: snabbt, effektivt och utan dröjsmål. Rekommenderas!
Filip Osbeck
Filip Osbeck
2023-10-02
Jätte nöjd med min anläggning, svarar snabbt på alla mina frågor.
Kalle Hedlund
Kalle Hedlund
2023-10-02
exelent genomfört installatörerna av solcellerna mycket nog granna och informativa elektrikern samma där noggran och informativ. och den adminastrativa personalen har varit lätt tillgängliga och service inriktade Jag kan varmt rekommendera Dala solenergi
Ulfh Olsson
Ulfh Olsson
2023-09-30
Klockrent från första kontakt till färdig anläggning
Erik Jensen
Erik Jensen
2023-09-28
Väldigt nöjd med Dalasolenergi. Snabbt, enkelt och trevliga att ha att göra med! Kan rekommendera dem!
Torbjörn Stegeborn
Torbjörn Stegeborn
2023-09-22
Dala Solenergi rekommenderas det varmaste. Trevlig säljare, trevliga montörer, hela Företaget . Snabba, proffsiga med bra Logistik från början till.

© Dala Solenergi. All Rights Reserved.