Ring oss 010-264 88 50
Maila oss info@dalasolenergi.se
Hitta hit Stationsgatan 38, 784 35 Borlänge

Den solcellsanläggning som vi installerade på detta eleganta hus i Gävle är inte bara ett tekniskt mästerverk, utan också en visuell prydnad som kompletterar husets arkitektur på ett fantastiskt sätt. Med perfekt precision och omsorgsfull planering har vi skapat en anläggning som inte bara genererar ren och hållbar energi, utan också smälter sömlöst in i husets estetik.

På taket, vars perfekt vinklade ytor möjliggör maximal exponering för solen, har vi diskret monterat solpaneler som inte bara är högeffektiva utan också eleganta i sin design. Dessa solpaneler smälter samman med husets taklinje och ger en visuell harmoni som förstärker husets estetiska tilltalande.

Genom att utnyttja den senaste tekniken inom solenergi har vi säkerställt att denna anläggning inte bara är effektiv utan också pålitlig och långlivad. Varje detalj har noggrant övervägts för att säkerställa optimal prestanda och hållbarhet under lång tid framöver.

Kundens tillfredsställelse var vår främsta prioritet, och vi är glada att kunna säga att de är mer än nöjda med resultatet. Den ökade energieffektiviteten och de ekonomiska fördelarna av solcellsanläggningen är uppenbara, men det är också den visuella förbättringen av huset som verkligen imponerar. Det är en investering som inte bara gynnar miljön utan också förhöjer husets värde och skönhet.

Sammanfattningsvis är solcellsanläggningen på detta hus i Gävle en perfekt kombination av funktion och form. Den representerar det bästa av modern teknik och design, och vi är stolta över att ha levererat en lösning som både överträffar kundens förväntningar och bidrar till en mer hållbar framtid.

Vad våra kunder tycker

MICAEL FRIEBERG
MICAEL FRIEBERG
2023-12-20
Riktigt nöjd med dom bra bemötande från både säljare o montörer,dom jobbade på bra fast det var snö o kallt kan rekommendera starkt
Thommy Leandersson
Thommy Leandersson
2023-10-29
Allting fungerade bra men tyckte det var lite för kort varsel när de kom för att montera och koppla in solpanelerna.
Lennart Johansson
Lennart Johansson
2023-10-11
Bra bemötande av säljare och montörer. Snabb och proffsig installation och jag är mycket nöjd med resultatet. Kan varmt rekommenderas.
Anders Blomström
Anders Blomström
2023-10-08
Trevligt och professionellt bemötande. Installationen utfördes som avtalat: snabbt, effektivt och utan dröjsmål. Rekommenderas!
Filip Osbeck
Filip Osbeck
2023-10-02
Jätte nöjd med min anläggning, svarar snabbt på alla mina frågor.
Kalle Hedlund
Kalle Hedlund
2023-10-02
exelent genomfört installatörerna av solcellerna mycket nog granna och informativa elektrikern samma där noggran och informativ. och den adminastrativa personalen har varit lätt tillgängliga och service inriktade Jag kan varmt rekommendera Dala solenergi
Ulfh Olsson
Ulfh Olsson
2023-09-30
Klockrent från första kontakt till färdig anläggning
Erik Jensen
Erik Jensen
2023-09-28
Väldigt nöjd med Dalasolenergi. Snabbt, enkelt och trevliga att ha att göra med! Kan rekommendera dem!
Torbjörn Stegeborn
Torbjörn Stegeborn
2023-09-22
Dala Solenergi rekommenderas det varmaste. Trevlig säljare, trevliga montörer, hela Företaget . Snabba, proffsiga med bra Logistik från början till.

© Dala Solenergi. All Rights Reserved.