Ring oss 010-264 88 50
Maila oss info@dalasolenergi.se
Hitta hit Stationsgatan 38, 784 35 Borlänge

Solcellsanläggningen på det vackra huset i Ludvika är en imponerande syn och ett praktiskt exempel på modern hållbarhet. För detta projekt var kundens nöjdhet vårt främsta mål, och resultatet överträffade deras förväntningar.

På taket till det charmiga huset installerade vi solpaneler av hög kvalitet, noggrant utvalda för att maximera energiproduktionen och passa harmoniskt in i husets arkitektur. Varje solpanel placerades strategiskt för att fånga så mycket solljus som möjligt under dagen, vilket möjliggör en effektiv omvandling av solenergi till elektricitet.

Vi designade även ett smart system för energilagring, vilket tillåter husägarna att dra nytta av den producerade solenergin även när solen inte skiner. Detta innebär att de kan minska sin beroende av det konventionella elnätet och spara på sina elkostnader samtidigt som de minskar sin miljöpåverkan.

Kundens entusiasm och tillfredsställelse med resultatet var överväldigande. De uppskattade inte bara den estetiska förbättringen av deras hem, utan även de ekonomiska och miljömässiga fördelarna med solcellsanläggningen. Att kunna producera sin egen rena energi var en dröm som gick i uppfyllelse för dem, och vår expertis och dedikation spelade en avgörande roll i att göra det möjligt.

I slutändan står solcellsanläggningen som ett bevis på vårt företags kompetens och engagemang för att skapa hållbara lösningar som inte bara uppfyller kundernas behov, utan överträffar deras förväntningar.

Vad våra kunder tycker

MICAEL FRIEBERG
MICAEL FRIEBERG
2023-12-20
Riktigt nöjd med dom bra bemötande från både säljare o montörer,dom jobbade på bra fast det var snö o kallt kan rekommendera starkt
Thommy Leandersson
Thommy Leandersson
2023-10-29
Allting fungerade bra men tyckte det var lite för kort varsel när de kom för att montera och koppla in solpanelerna.
Lennart Johansson
Lennart Johansson
2023-10-11
Bra bemötande av säljare och montörer. Snabb och proffsig installation och jag är mycket nöjd med resultatet. Kan varmt rekommenderas.
Anders Blomström
Anders Blomström
2023-10-08
Trevligt och professionellt bemötande. Installationen utfördes som avtalat: snabbt, effektivt och utan dröjsmål. Rekommenderas!
Filip Osbeck
Filip Osbeck
2023-10-02
Jätte nöjd med min anläggning, svarar snabbt på alla mina frågor.
Kalle Hedlund
Kalle Hedlund
2023-10-02
exelent genomfört installatörerna av solcellerna mycket nog granna och informativa elektrikern samma där noggran och informativ. och den adminastrativa personalen har varit lätt tillgängliga och service inriktade Jag kan varmt rekommendera Dala solenergi
Ulfh Olsson
Ulfh Olsson
2023-09-30
Klockrent från första kontakt till färdig anläggning
Erik Jensen
Erik Jensen
2023-09-28
Väldigt nöjd med Dalasolenergi. Snabbt, enkelt och trevliga att ha att göra med! Kan rekommendera dem!
Torbjörn Stegeborn
Torbjörn Stegeborn
2023-09-22
Dala Solenergi rekommenderas det varmaste. Trevlig säljare, trevliga montörer, hela Företaget . Snabba, proffsiga med bra Logistik från början till.

© Dala Solenergi. All Rights Reserved.