Ring oss 010-264 88 50
Maila oss info@dalasolenergi.se
Hitta hit Stationsgatan 38, 784 35 Borlänge

Vårt uppdrag var att förvandla det vackra huset i Mockfjärd till en energieffektiv och hållbar plats med hjälp av solenergi. Vi började med att noggrant kartlägga husets energibehov och designade sedan en skräddarsydd solcellsanläggning för att matcha dessa behov perfekt.

Solcellspanelerna valdes noggrant för att passa husets arkitektur och landskapet runtomkring, vilket resulterade i en harmonisk integration som förhöjde husets estetik. Installationen gjordes med noggrannhet och precision för att säkerställa maximal effektivitet och långsiktig pålitlighet.

Efter installationen övervakade vi noggrant systemets prestanda för att säkerställa att det fungerade optimalt i alla väderförhållanden och årstider. Vår kund var inte bara imponerad av den omedelbara minskningen av sina energikostnader, utan också av den positiva miljöpåverkan som solcellsanläggningen hade.

Den solcellsanläggning vi installerade blev inte bara en källa till stolthet för vårt team, utan också en fantastisk investering för vår kund. Genom att välja solenergi visade de sitt engagemang för en hållbar framtid samtidigt som de njöt av långsiktiga besparingar och en minskad miljöpåverkan.

Vad våra kunder tycker

MICAEL FRIEBERG
MICAEL FRIEBERG
2023-12-20
Riktigt nöjd med dom bra bemötande från både säljare o montörer,dom jobbade på bra fast det var snö o kallt kan rekommendera starkt
Thommy Leandersson
Thommy Leandersson
2023-10-29
Allting fungerade bra men tyckte det var lite för kort varsel när de kom för att montera och koppla in solpanelerna.
Lennart Johansson
Lennart Johansson
2023-10-11
Bra bemötande av säljare och montörer. Snabb och proffsig installation och jag är mycket nöjd med resultatet. Kan varmt rekommenderas.
Anders Blomström
Anders Blomström
2023-10-08
Trevligt och professionellt bemötande. Installationen utfördes som avtalat: snabbt, effektivt och utan dröjsmål. Rekommenderas!
Filip Osbeck
Filip Osbeck
2023-10-02
Jätte nöjd med min anläggning, svarar snabbt på alla mina frågor.
Kalle Hedlund
Kalle Hedlund
2023-10-02
exelent genomfört installatörerna av solcellerna mycket nog granna och informativa elektrikern samma där noggran och informativ. och den adminastrativa personalen har varit lätt tillgängliga och service inriktade Jag kan varmt rekommendera Dala solenergi
Ulfh Olsson
Ulfh Olsson
2023-09-30
Klockrent från första kontakt till färdig anläggning
Erik Jensen
Erik Jensen
2023-09-28
Väldigt nöjd med Dalasolenergi. Snabbt, enkelt och trevliga att ha att göra med! Kan rekommendera dem!
Torbjörn Stegeborn
Torbjörn Stegeborn
2023-09-22
Dala Solenergi rekommenderas det varmaste. Trevlig säljare, trevliga montörer, hela Företaget . Snabba, proffsiga med bra Logistik från början till.

© Dala Solenergi. All Rights Reserved.