Ring oss 010-264 88 50
Maila oss info@dalasolenergi.se
Hitta hit Stationsgatan 38, 784 35 Borlänge

Hos en kund i Mora gjorde vi en solcellsinstallation som överträffade förväntningarna och gjorde kunden helt nöjd. Med känsla för detaljer och passion för förnybar energi skapade vi en anläggning som inte bara minskade kundens energikostnader, utan också bidrog till en mer hållbar framtid.

 

Vår installation bestod av högkvalitativa solpaneler strategiskt placerade på kundens tak för att maximera exponeringen för solen. Vi har använt den senaste solenergitekniken för att säkerställa optimal energiproduktion och effektivitet i alla väderförhållanden.

 

Under hela processen prioriterade vi öppen kommunikation och samarbete med kunden för att säkerställa att dennes behov och önskemål tillgodoses. Vi tog hand om allt från planering och tillståndshantering till installation och driftsättning, vilket gjorde upplevelsen smidig och problemfri för kunden.

 

Efter installationen kunde kunden omedelbart märka en betydande minskning av energikostnaderna och en positiv miljö på samma tid. inmatning Deras tillfredsställelse och glädje med resultaten av vårt arbete har varit en stor belöning för oss och förstärker vår passion och engagemang för att tillhandahålla solenergitjänster av hög kvalitet.

Vad våra kunder tycker

MICAEL FRIEBERG
MICAEL FRIEBERG
2023-12-20
Riktigt nöjd med dom bra bemötande från både säljare o montörer,dom jobbade på bra fast det var snö o kallt kan rekommendera starkt
Thommy Leandersson
Thommy Leandersson
2023-10-29
Allting fungerade bra men tyckte det var lite för kort varsel när de kom för att montera och koppla in solpanelerna.
Lennart Johansson
Lennart Johansson
2023-10-11
Bra bemötande av säljare och montörer. Snabb och proffsig installation och jag är mycket nöjd med resultatet. Kan varmt rekommenderas.
Anders Blomström
Anders Blomström
2023-10-08
Trevligt och professionellt bemötande. Installationen utfördes som avtalat: snabbt, effektivt och utan dröjsmål. Rekommenderas!
Filip Osbeck
Filip Osbeck
2023-10-02
Jätte nöjd med min anläggning, svarar snabbt på alla mina frågor.
Kalle Hedlund
Kalle Hedlund
2023-10-02
exelent genomfört installatörerna av solcellerna mycket nog granna och informativa elektrikern samma där noggran och informativ. och den adminastrativa personalen har varit lätt tillgängliga och service inriktade Jag kan varmt rekommendera Dala solenergi
Ulfh Olsson
Ulfh Olsson
2023-09-30
Klockrent från första kontakt till färdig anläggning
Erik Jensen
Erik Jensen
2023-09-28
Väldigt nöjd med Dalasolenergi. Snabbt, enkelt och trevliga att ha att göra med! Kan rekommendera dem!
Torbjörn Stegeborn
Torbjörn Stegeborn
2023-09-22
Dala Solenergi rekommenderas det varmaste. Trevlig säljare, trevliga montörer, hela Företaget . Snabba, proffsiga med bra Logistik från början till.

© Dala Solenergi. All Rights Reserved.