Ring oss 010-264 88 50
Maila oss info@dalasolenergi.se
Hitta hit Stationsgatan 38, 784 35 Borlänge

Solcellsinstallationen i Falun var en imponerande uppgradering för vår kund, som tidigare hade förlitat sig på traditionell elenergi.

 

Vi började med att noggrant kartlägga taket för att säkerställa optimal placering av solpanelerna. Efter att ha valt den bästa placeringen installerade vi noggrant och säkert högkvalitativa solpaneler för att maximera deras effektivitet och livslängd.

 

En viktig del av installationen var den sömlösa anslutningen av solpanelerna till kundens befintliga elsystem. Detta krävde noggrann planering och samarbete med elektriker för att säkerställa att allt var korrekt uppkopplat och fungerade perfekt.

 

När allt var på plats och solpanelerna var i drift, kunde vår kund omedelbart börja dra nytta av den förnybara energin. Genom att minska sin beroende av konventionell el minskade de inte bara sina energikostnader utan minskade också sin miljöpåverkan.

 

Slutligen, när installationen var klar, genomfördes en grundlig inspektion med kunden för att säkerställa nöjdhet. De är nöjda med resultatet och ser fram emot att njuta av fördelarna med solenergi i många år framöver.

Vad våra kunder tycker

MICAEL FRIEBERG
MICAEL FRIEBERG
2023-12-20
Riktigt nöjd med dom bra bemötande från både säljare o montörer,dom jobbade på bra fast det var snö o kallt kan rekommendera starkt
Thommy Leandersson
Thommy Leandersson
2023-10-29
Allting fungerade bra men tyckte det var lite för kort varsel när de kom för att montera och koppla in solpanelerna.
Lennart Johansson
Lennart Johansson
2023-10-11
Bra bemötande av säljare och montörer. Snabb och proffsig installation och jag är mycket nöjd med resultatet. Kan varmt rekommenderas.
Anders Blomström
Anders Blomström
2023-10-08
Trevligt och professionellt bemötande. Installationen utfördes som avtalat: snabbt, effektivt och utan dröjsmål. Rekommenderas!
Filip Osbeck
Filip Osbeck
2023-10-02
Jätte nöjd med min anläggning, svarar snabbt på alla mina frågor.
Kalle Hedlund
Kalle Hedlund
2023-10-02
exelent genomfört installatörerna av solcellerna mycket nog granna och informativa elektrikern samma där noggran och informativ. och den adminastrativa personalen har varit lätt tillgängliga och service inriktade Jag kan varmt rekommendera Dala solenergi
Ulfh Olsson
Ulfh Olsson
2023-09-30
Klockrent från första kontakt till färdig anläggning
Erik Jensen
Erik Jensen
2023-09-28
Väldigt nöjd med Dalasolenergi. Snabbt, enkelt och trevliga att ha att göra med! Kan rekommendera dem!
Torbjörn Stegeborn
Torbjörn Stegeborn
2023-09-22
Dala Solenergi rekommenderas det varmaste. Trevlig säljare, trevliga montörer, hela Företaget . Snabba, proffsiga med bra Logistik från början till.

© Dala Solenergi. All Rights Reserved.