Ring oss 010-264 88 50
Maila oss info@dalasolenergi.se
Hitta hit Stationsgatan 38, 784 35 Borlänge

Vårt senaste projekt i Gävle blev en stor succé! Vi har nyligen slutfört en installation av 24 solceller med en Growatt växelriktare för en av våra kunder och deras glädje smittar av sig. Solpaneler levererar nu ren och hållbar energi till sina hem, minskar deras koldioxidavtryck och sparar peng

ar på elräkningar.Vår duktiga och erfarna installationspersonal har sett till att varje panel är korrekt placerad och optimerad.

 

Att uppnå maximal effektivitet som ger våra kunder en pålitlig och långvarig energilösning. Genom att investera i solenergi har våra kunder inte bara tagit ett steg mot en mer hållbar framtid, utan också gjort en smart ekonomisk investering som kommer att löna sig i många år framöver.Vi är stolta över att kunna erbjuda våra kunder en hög kvalitet. solenergilösningar som är bra inte bara för miljön, utan också för deras plånböcker. Vårt mål är att fortsätta genomföra sådana framgångsrika projekt och göra fler kunder lika nöjda som våra kunder i Gävle..

Vad våra kunder tycker

MICAEL FRIEBERG
MICAEL FRIEBERG
2023-12-20
Riktigt nöjd med dom bra bemötande från både säljare o montörer,dom jobbade på bra fast det var snö o kallt kan rekommendera starkt
Thommy Leandersson
Thommy Leandersson
2023-10-29
Allting fungerade bra men tyckte det var lite för kort varsel när de kom för att montera och koppla in solpanelerna.
Lennart Johansson
Lennart Johansson
2023-10-11
Bra bemötande av säljare och montörer. Snabb och proffsig installation och jag är mycket nöjd med resultatet. Kan varmt rekommenderas.
Anders Blomström
Anders Blomström
2023-10-08
Trevligt och professionellt bemötande. Installationen utfördes som avtalat: snabbt, effektivt och utan dröjsmål. Rekommenderas!
Filip Osbeck
Filip Osbeck
2023-10-02
Jätte nöjd med min anläggning, svarar snabbt på alla mina frågor.
Kalle Hedlund
Kalle Hedlund
2023-10-02
exelent genomfört installatörerna av solcellerna mycket nog granna och informativa elektrikern samma där noggran och informativ. och den adminastrativa personalen har varit lätt tillgängliga och service inriktade Jag kan varmt rekommendera Dala solenergi
Ulfh Olsson
Ulfh Olsson
2023-09-30
Klockrent från första kontakt till färdig anläggning
Erik Jensen
Erik Jensen
2023-09-28
Väldigt nöjd med Dalasolenergi. Snabbt, enkelt och trevliga att ha att göra med! Kan rekommendera dem!
Torbjörn Stegeborn
Torbjörn Stegeborn
2023-09-22
Dala Solenergi rekommenderas det varmaste. Trevlig säljare, trevliga montörer, hela Företaget . Snabba, proffsiga med bra Logistik från början till.

© Dala Solenergi. All Rights Reserved.