Ring oss 010-264 88 50
Maila oss info@dalasolenergi.se
Hitta hit Stationsgatan 38, 784 35 Borlänge

Hos en nöjd kund i det vackra området Mora, där de hade investerat i ett fantastiskt hus, genomförde vi en imponerande solcellsinstallation. Beläget på taket av det eleganta huset, framträdde solpanelerna som en subtil men kraftfull påminnelse om hållbarhet och miljömedvetenhet.

Medan Mora badade i det varma solljuset, samlade solpanelerna in dess energi med elegans och effektivitet. Den moderna designen och den perfekta placeringen av solcellerna var inte bara praktisk utan även visuellt tilltalande och harmoniserade vackert med husets arkitektur.

Genom att dra nytta av den rika solstrålningen i Mora-regionen, förvandlade solcellerna ljus till ren, förnybar energi, vilket inte bara minskade kundens beroende av fossila bränslen utan också minskade deras elkostnader avsevärt. Med den nyligen installerade solcellsinstallationen blev huset inte bara självförsörjande när det gällde energi utan även en symbol för hållbar livsstil och ansvarsfullt resursanvändning.

Kundens tillfredsställelse med den genomförda installationen var uppenbar, och vi kände oss stolta över att ha kunnat leverera en lösning som inte bara överträffade deras förväntningar utan också bidrog till en grönare framtid för både dem och samhället i stort.

Vad våra kunder tycker

MICAEL FRIEBERG
MICAEL FRIEBERG
2023-12-20
Riktigt nöjd med dom bra bemötande från både säljare o montörer,dom jobbade på bra fast det var snö o kallt kan rekommendera starkt
Thommy Leandersson
Thommy Leandersson
2023-10-29
Allting fungerade bra men tyckte det var lite för kort varsel när de kom för att montera och koppla in solpanelerna.
Lennart Johansson
Lennart Johansson
2023-10-11
Bra bemötande av säljare och montörer. Snabb och proffsig installation och jag är mycket nöjd med resultatet. Kan varmt rekommenderas.
Anders Blomström
Anders Blomström
2023-10-08
Trevligt och professionellt bemötande. Installationen utfördes som avtalat: snabbt, effektivt och utan dröjsmål. Rekommenderas!
Filip Osbeck
Filip Osbeck
2023-10-02
Jätte nöjd med min anläggning, svarar snabbt på alla mina frågor.
Kalle Hedlund
Kalle Hedlund
2023-10-02
exelent genomfört installatörerna av solcellerna mycket nog granna och informativa elektrikern samma där noggran och informativ. och den adminastrativa personalen har varit lätt tillgängliga och service inriktade Jag kan varmt rekommendera Dala solenergi
Ulfh Olsson
Ulfh Olsson
2023-09-30
Klockrent från första kontakt till färdig anläggning
Erik Jensen
Erik Jensen
2023-09-28
Väldigt nöjd med Dalasolenergi. Snabbt, enkelt och trevliga att ha att göra med! Kan rekommendera dem!
Torbjörn Stegeborn
Torbjörn Stegeborn
2023-09-22
Dala Solenergi rekommenderas det varmaste. Trevlig säljare, trevliga montörer, hela Företaget . Snabba, proffsiga med bra Logistik från början till.

© Dala Solenergi. All Rights Reserved.