Ring oss 010-264 88 50
Maila oss info@dalasolenergi.se
Hitta hit Stationsgatan 38, 784 35 Borlänge

Vår senaste solcellsinstallation var en skräddarsydd lösning för en kund med en tydlig vision att minska sitt koldioxidavtryck och samtidigt spara energikostnader. Efter noggrann konsultation och fastighetskartläggning designade vi ett utrymme som passade perfekt deras behov.

hur funkar solcellerna

Vi installerade högkvalitativa solpaneler på deras tak för att säkerställa optimal exponering för att maximera solenergiinsamlingen under dagen. Vår installationsexpertis säkerställde inte bara en effektiv placering av solpanelerna, utan också en säker och estetiskt tilltalande installation.

 

Vi integrerade även den senaste energilagringen och övervakningen för att maximera energiförbrukningen och göra anläggningen så effektiv som möjligt. teknologi Detta gjorde att kunden kunde övervaka sin energiproduktion i realtid och optimera sin användning för att dra nytta av grön energi.Efter installationen genomförde vi noggranna tester och inspektioner för att säkerställa att allt fungerade korrekt och att kunden var helt nöjd med det energin resultat.

 

När vi avslutade projektet hade beställaren inte bara en effektiv solcellsinstallation utan han var också stolt över sitt bidrag till miljöskydd och att spara pengar på lång sikt. De var mer än nöjda med resultatet och ser fram emot att njuta av fördelarna med sin nya solcellsinstallation i många år framöver..

Vad våra kunder tycker

MICAEL FRIEBERG
MICAEL FRIEBERG
2023-12-20
Riktigt nöjd med dom bra bemötande från både säljare o montörer,dom jobbade på bra fast det var snö o kallt kan rekommendera starkt
Thommy Leandersson
Thommy Leandersson
2023-10-29
Allting fungerade bra men tyckte det var lite för kort varsel när de kom för att montera och koppla in solpanelerna.
Lennart Johansson
Lennart Johansson
2023-10-11
Bra bemötande av säljare och montörer. Snabb och proffsig installation och jag är mycket nöjd med resultatet. Kan varmt rekommenderas.
Anders Blomström
Anders Blomström
2023-10-08
Trevligt och professionellt bemötande. Installationen utfördes som avtalat: snabbt, effektivt och utan dröjsmål. Rekommenderas!
Filip Osbeck
Filip Osbeck
2023-10-02
Jätte nöjd med min anläggning, svarar snabbt på alla mina frågor.
Kalle Hedlund
Kalle Hedlund
2023-10-02
exelent genomfört installatörerna av solcellerna mycket nog granna och informativa elektrikern samma där noggran och informativ. och den adminastrativa personalen har varit lätt tillgängliga och service inriktade Jag kan varmt rekommendera Dala solenergi
Ulfh Olsson
Ulfh Olsson
2023-09-30
Klockrent från första kontakt till färdig anläggning
Erik Jensen
Erik Jensen
2023-09-28
Väldigt nöjd med Dalasolenergi. Snabbt, enkelt och trevliga att ha att göra med! Kan rekommendera dem!
Torbjörn Stegeborn
Torbjörn Stegeborn
2023-09-22
Dala Solenergi rekommenderas det varmaste. Trevlig säljare, trevliga montörer, hela Företaget . Snabba, proffsiga med bra Logistik från början till.

© Dala Solenergi. All Rights Reserved.