Skaffa solceller

Tänk dig att kunna generera din energi från en ren och förnybar källa, och samtidigt minska dina energikostnader och bidra till en bättre miljö. Det är precis vad solceller kan erbjuda dig.

Vill du minska din energikostnad och samtidigt bidra till en grönare planet?

Då är det hög tid att investera i solceller! Solenergi är inte bara en ren och förnybar energikälla, det är också en smart investering för din plånbok. Med solceller kan du generera egen el och minska eller helt eliminera din energikostnad. Dessutom kan överskottet av den el som du inte förbrukar säljas tillbaka till nätet, vilket kan ge dig en extra inkomstkälla.

Solceller är också en hållbar investering som ökar värdet på ditt hem eller din fastighet. Enligt forskning kan en solcellsanläggning öka värdet på en fastighet med upp till 20%. Dessutom är solceller en investering i framtiden, eftersom elpriserna förväntas öka på grund av högre produktionskostnader för fossila bränslen.

Ren och förnybar energikälla

Genom att investera i solceller bidrar du också till att minska koldioxidutsläppen och bekämpa klimatförändringarna. Solenergi är ett av de mest effektiva sätten att minska utsläppen av växthusgaser och en investering i solceller kan göra en betydande skillnad för miljön och vår planet.

Långsiktig investering: Solceller är en långsiktig investering som kan minska dina energikostnader över tid. Efter att solcellerna har installerats är den energi de genererar gratis och du sparar pengar på din elräkning.

Lång livslängd: Solceller är hållbara och kräver minimalt med underhåll. Solceller har lång produktgaranti från 12 år och uppåt, samt en effektgaranti som garanterar att solcellerna kommer generera ca 85% av utlovad effekt efter 25 år.

Ökar värdet på fastigheten: Att installera solceller höjer värdet på huset visar en undersökning som Booli gjort tillsammans med SBAB. Undersökningen visade även att värdeökningen på huset minst motsvarade investeringskostnaden.

Om du letar efter en smart och hållbar investering som kan gynna både dig och miljön, då är solceller det rätta valet. Vi på Dala Solenergi har sedan 2015 installerat hundratals anläggningar runt om i Dalarna med bas i Borlänge. Låt solen arbeta för dig och investera i en grönare framtid med solceller!

Boka konsultation
Kostnadsfri rådgivning

Kostnadsfri rådgivning

Ta första steget till ett mer klimatsmart och mer kostnadseffektivt hem.

Kostnadsfri rådgivning

Vad våra kunder tycker

Martin Dahlman
Martin Dahlman
2023-03-09
Otroligt kompetenta och pålitliga.
Solveig Bjuhr-Hedlund
Solveig Bjuhr-Hedlund
2023-03-09
Vi är mycket nöjda med Dala Solenergi AB arbete både vad gäller sälj och installation. Arbetet gick väldigt smidigt med bra kommunikation.
Jonas Nystrom
Jonas Nystrom
2023-02-09
Kunniga och schyssta lirare :-) Trots att mitt projekt var lite annorlunda än konventionella system (mer av off-grid-karaktär) tog sig personalen tid att styra upp det hela på absolut bästa sätt. Rekommenderas starkt!
jonas bratt
jonas bratt
2023-01-24
Bra kontakt, snabb service och återkoppling. Väldigt prisvärt och supertrevliga! Rekommenderas starkt!
2dangerous 2fast
2dangerous 2fast
2023-01-22
Proffsigt bemötande och bra lokal firma med tidigare bra å varma rekommendationer och nu en till nöjd kund... Snabb installation från början till godkännande från elföretaget och full drift endast 3 dagar... Drönarbild kommer vid bättre väder 😀 Tack för hjälpen Jocke med kolleger //Jonas
Peter Groth
Peter Groth
2022-11-07
Väldigt trevlig personal, bra service och använder bra och snygga produkter. Jag är helnöjd med hela processen från offert till installation och driftsättning. Jag kunde bara luta mig tillbaka så tog de hand om allt inklusive kontakt och hantering med elnätsägare.
tomas friberg
tomas friberg
2022-11-05
Super bra service bra personal Ett ledande företag med stora framgångar..väldigt nöjd kund Tomas friberg barkargärdet
Kent Forschner-Hell
Kent Forschner-Hell
2022-09-15
Ett företag som rekommenderas varmt. Från offert till leverans och montering samt "igångkörning" så har allt fungerat klockrent med en service på högsta nivå. Mycket trevlig personal och bemötande. 5 stjärnor.
Jenny Drugge
Jenny Drugge
2021-10-04
Toppenbra bemötande utav engagerad personal! Precis så här ska det funka när man anlitar hjälp! Kan varmt rekommendera Dala Solenergi
Bo Wallner
Bo Wallner
2021-08-03
Toppen! Fin service och snabbt i gång med produktionen/anläggningen!