Ring oss 010-264 88 50
Maila oss info@dalasolenergi.se
Hitta hit Stationsgatan 38, 784 35 Borlänge

Dala Solenergi: Din partner för hållbara energilösningar i Dalarna

Bli en del av resan mot hållbarhet och framtidens energilösningar med Dala Solenergi, baserade i Borlänge. Vi har hjälpt otaliga företag i regionen att minska sina elkostnader och öka sin hållbarhet genom att installera solceller på sina fastigheter.

Optimera ditt företags hållbarhetsstrategi

Vår omfattande expertis och erfarenhet gör oss till den idealiska partnern för ditt företag när det gäller att dra nytta av alla fördelar som solceller kan erbjuda. Genom att investera i solceller kan du inte bara minska dina kostsamma elräkningar utan också tydligt visa att ditt företag tar ansvar för miljön. Detta gör att ditt företag blir mer attraktivt för personal, kunder och partners som delar dina hållbarhetsvärderingar.

Företags hållbarhetsstrategi

Hållbarhet och lönsamhet med solceller

Dalarna, med sin vackra natur och solrika dagar, är en utmärkt plats att satsa på solceller för företag. Genom att producera din egen förnybara energi kan du inte bara minska ditt företags koldioxidavtryck utan också göra en ekonomiskt fördelaktig investering.

Kontakta Dala Solenergi för skräddarsydda lösningar

Kontakta oss på Dala Solenergi så hjälper vi ditt företag att hitta den perfekta solcellslösningen. Vi skapar skräddarsydda lösningar som passar dina behov och mål, och tillsammans kan vi ta nästa steg mot en mer hållbar och ekonomiskt gynnsam energiframtid.

Hållbarhet och lönsamhet med solceller

Vad våra kunder tycker

MICAEL FRIEBERG
MICAEL FRIEBERG
2023-12-20
Riktigt nöjd med dom bra bemötande från både säljare o montörer,dom jobbade på bra fast det var snö o kallt kan rekommendera starkt
Thommy Leandersson
Thommy Leandersson
2023-10-29
Allting fungerade bra men tyckte det var lite för kort varsel när de kom för att montera och koppla in solpanelerna.
Lennart Johansson
Lennart Johansson
2023-10-11
Bra bemötande av säljare och montörer. Snabb och proffsig installation och jag är mycket nöjd med resultatet. Kan varmt rekommenderas.
Anders Blomström
Anders Blomström
2023-10-08
Trevligt och professionellt bemötande. Installationen utfördes som avtalat: snabbt, effektivt och utan dröjsmål. Rekommenderas!
Filip Osbeck
Filip Osbeck
2023-10-02
Jätte nöjd med min anläggning, svarar snabbt på alla mina frågor.
Kalle Hedlund
Kalle Hedlund
2023-10-02
exelent genomfört installatörerna av solcellerna mycket nog granna och informativa elektrikern samma där noggran och informativ. och den adminastrativa personalen har varit lätt tillgängliga och service inriktade Jag kan varmt rekommendera Dala solenergi
Ulfh Olsson
Ulfh Olsson
2023-09-30
Klockrent från första kontakt till färdig anläggning
Erik Jensen
Erik Jensen
2023-09-28
Väldigt nöjd med Dalasolenergi. Snabbt, enkelt och trevliga att ha att göra med! Kan rekommendera dem!
Torbjörn Stegeborn
Torbjörn Stegeborn
2023-09-22
Dala Solenergi rekommenderas det varmaste. Trevlig säljare, trevliga montörer, hela Företaget . Snabba, proffsiga med bra Logistik från början till.

Vanliga frågor

Dessa vanliga frågor och svar kan ge en översiktlig guide för företag som överväger solcellsinstallationer i Falun och Borlänge. För en mer detaljerad bedömning är det bäst att kontakta en solenergiexpert eller installatör.

Solceller kan minska företagets elkostnader och erbjuda en pålitlig och miljövänlig energikälla, vilket är särskilt fördelaktigt med Dalarnas soliga klimat.

Dalarnas soliga klimat erbjuder optimala förhållanden för solceller på företagsbyggnader. En analys av byggnadens takorientering och eventuella skuggningsfaktorer är dock viktigt för att optimera solcellsproduktionen.

Solceller kan minska driftskostnader för företaget och öka fastighetens värde genom att erbjuda en hållbar energilösning och därigenom skapa en grönare profil.

Storleken på solcellssystemet för företaget beror på energibehovet och tillgänglig takyta. En skräddarsydd bedömning kan fastställa det mest lämpliga systemet.

Det finns olika typer av stöd och bidrag för solceller för företag. Kontakta lokala myndigheter eller energibolag för att ta reda på om det finns tillgängliga incitament i området.

Solceller kräver minimalt underhåll. Periodisk rengöring och inspektion för att säkerställa effektivitet är vanligtvis allt som behövs. Professionella underhållsbesök rekommenderas också.

Dalarnas klimat kan gynna solceller även med årstidsvariationer. Solceller är effektiva även under molniga dagar, men produktionen kan variera.

Installationstiden för solceller för ett företag kan variera beroende på systemets storlek och komplexitet, men det kan ta flera veckor att slutföra.

© Dala Solenergi. All Rights Reserved.