Din lokala
solcellsleverantör
i Dalarna

Dala Solenergi grundades 2015 och har sedan starten installerat hundratals anläggningar runt om i Dalarna.

Om oss

Vi tror att solenergi är framtiden och vill hjälpa dig att ta kontroll över din energiförsörjning samtidigt som du minskar din klimatpåverkan. Idag är vi 15 personer som trivs ihop och ständigt utvecklas – allt från säljare, tekniker, montörer, elektriker till service och support.

Här är några skäl till varför du ska välja oss som din solcellsinstallatör:

Lokal närvaro

Vi är baserade i Dalarna och har skapat oss en bra förståelse för de specifika kraven och behoven i vårt lokala samhälle. Vi är stolta över att kunna stödja vår lokala ekonomi och samtidigt ge våra kunder högkvalitativa solcellsinstallationer.

Korta leveranstider

Vi har valt att utföra ett begränsat antal installationer under 2023 för att kunna erbjuda korta leveranstider. Genom att ha en välorganiserad logistik och samarbeta med pålitliga leverantörer kan vi garantera att din solcellsanläggning levereras och installeras på kort tid utan att kompromissa med kvaliteten.

Erfarenhet och kompetens

Vi har en passion och expertis inom solcellsteknik och många års erfarenhet av att installera och underhålla hundratals solcellsanläggningar i Dalarna. 

Kvalitet och pålitlighet

Vi använder endast högkvalitativa solcellspaneler och komponenter från välrenommerade tillverkare för att säkerställa att din anläggning är hållbar och pålitlig.

Personlig service

Vi tror på personlig service och är stolta skräddarsydda lösningar för varje kund. Vi tar oss tid att förstå dina önskemål och skapa en anläggning som passar dina krav och budget.

Effektivitet och lönsamhet

Vi strävar alltid efter att maximera effektiviteten och lönsamheten av din solcellsanläggning genom att optimera placeringen av panelerna och använda de senaste teknikerna för att säkerställa att du får mest möjliga energi från solen.

Garanti och underhåll

Vi erbjuder omfattande garantier på våra installationer och står alltid till förfogande för att hjälpa dig med eventuella problem eller underhåll av din solcellsanläggning.

Kollektivavtal

Vi är stolta över att ha kollektivavtal med Installationsföretagen. Det betyder att vi arbetar under goda arbetsvillkor med tydliga löner och förmåner. Att ha kollektivavtal ger också trygghet och stabilitet för både oss och våra kunder. 

Välj Dala Solenergi som din solcellsinstallatör och låt oss hjälpa dig att ta steget mot en hållbarare och mer självförsörjande framtid med solenergi!

Kontakta oss vid frågor
Kostnadsfri rådgivning

Kostnadsfri rådgivning

Ta första steget till ett mer klimatsmart och mer kostnadseffektivt hem.

Kostnadsfri rådgivning

Vad våra kunder tycker

Martin Dahlman
Martin Dahlman
2023-03-09
Otroligt kompetenta och pålitliga.
Solveig Bjuhr-Hedlund
Solveig Bjuhr-Hedlund
2023-03-09
Vi är mycket nöjda med Dala Solenergi AB arbete både vad gäller sälj och installation. Arbetet gick väldigt smidigt med bra kommunikation.
Jonas Nystrom
Jonas Nystrom
2023-02-09
Kunniga och schyssta lirare :-) Trots att mitt projekt var lite annorlunda än konventionella system (mer av off-grid-karaktär) tog sig personalen tid att styra upp det hela på absolut bästa sätt. Rekommenderas starkt!
jonas bratt
jonas bratt
2023-01-24
Bra kontakt, snabb service och återkoppling. Väldigt prisvärt och supertrevliga! Rekommenderas starkt!
2dangerous 2fast
2dangerous 2fast
2023-01-22
Proffsigt bemötande och bra lokal firma med tidigare bra å varma rekommendationer och nu en till nöjd kund... Snabb installation från början till godkännande från elföretaget och full drift endast 3 dagar... Drönarbild kommer vid bättre väder 😀 Tack för hjälpen Jocke med kolleger //Jonas
Peter Groth
Peter Groth
2022-11-07
Väldigt trevlig personal, bra service och använder bra och snygga produkter. Jag är helnöjd med hela processen från offert till installation och driftsättning. Jag kunde bara luta mig tillbaka så tog de hand om allt inklusive kontakt och hantering med elnätsägare.
tomas friberg
tomas friberg
2022-11-05
Super bra service bra personal Ett ledande företag med stora framgångar..väldigt nöjd kund Tomas friberg barkargärdet
Kent Forschner-Hell
Kent Forschner-Hell
2022-09-15
Ett företag som rekommenderas varmt. Från offert till leverans och montering samt "igångkörning" så har allt fungerat klockrent med en service på högsta nivå. Mycket trevlig personal och bemötande. 5 stjärnor.
Jenny Drugge
Jenny Drugge
2021-10-04
Toppenbra bemötande utav engagerad personal! Precis så här ska det funka när man anlitar hjälp! Kan varmt rekommendera Dala Solenergi
Bo Wallner
Bo Wallner
2021-08-03
Toppen! Fin service och snabbt i gång med produktionen/anläggningen!